Större shablonbild

Redovisning Stockholm

 

Behöver ni en redovisningsbyrå i Stockholm, som arbetar med redovisning, bokföring, revisioner och ekonomiska rapporter?
I så fall är ni välkomna till Metric Accounting som är en pålitlig och transparent redovisningsbyrå. Vi är experter på redovisning. I Stockholm city finns vi i fina lokaler på Kungsgatan. Välkommen att besöka oss!

Få kontroll över redovisning stockholm

Ta över kontrollen!

Få bättre koll på din ekonomi och låt vår erfarna redovisningsbyrå i Stockholm hjälpa dig hantera din verksamhet på ett effektivt sätt. Kontakta oss idag för att boka ett förstamöte och se hur vi kan hjälpa dig.

Erfarna inom allt ifrån besöksnäring till internationell etablering
Revisionsunderlag
Och mycket mer!
Få kontroll över redovisning stockholm

Anlita oss för redovisning i Stockholm

Vi tar gärna hand om er redovisning i Stockholm. Hos oss får ni ett personligt bemötande, stort engagemang och kompetenta tjänster. Vi har alltid våra kunders bästa i fokus och arbetar för  att er redovisning blir korrekt. Som er redovisningsexpert ser vi till att ni har full kontroll över den så att ni ser hur det är ställt med ert företags ekonomi.
Förutom att vi arbetar med redovisning i Stockholm erbjuder vi även allt från bokföring, till skatte- och momsbetalningar, leverantörs- och kundreskontra och ekonomisk rapportering som ska in till olika myndigheter. Under våra verksamma år, har vi fått en bred erfarenhet av de olika villkor som företag har att förhålla sig till inom olika branscher.

Slippa redovisning?

Även om vissa ibland önskar, så är det inte hållbart för företag att undvika redovisningen. Däremot så kan vi se till att det går till på ett enkelt och framförallt korrekt sätt. Så att ni kan lägga fokus på att driva andra hjärtefrågor.

Vår ambition är att alltid bidra med mervärde för alla som är våra kunder, gällande deras redovisning och ser till att hjälpa företaget att utvecklas till att bli ännu mer effektivt. Vår vision, som vi eftersträvar i vår verksamhet, är att frigöra tid åt er, så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Vi ser gärna till så att ni har ekonomisk trygghet för att kunna växa och fortsätta framåt på ett framgångsrikt sätt.

Vi har arbetat med redovisningar ända sedan 20 år tillbaka. Under den tiden har vi hunnit växa ordentligt och kan idag erbjuda våra tjänster med redovisning i Stockholm, Sollentuna, Visby och Södertälje och ingår numera i Balanco Revisionsvärlden.

Kan erbjuda breda tjänster för redovisning

Vi finns även i Finland och erbjuder våra tjänster för redovisning i Helsingfors, Vanda och Lahti. Idag är vi mer än 30 redovisningskonsulter som arbetar med redovisning, bokföring och ekonomisk administration för flera kunder i Sverige och Finland. Välkomna till oss om ni behöver redovisning i Stockholm!

Vi erbjuder bland annat:

 • Redovisning av allt från bokföring, till skatte- och momsbetalningar.
 • Hantera kund- och leverantörsreskontra.
 • Ekonomisk rapportering.
 • Ansvara för attesterade leverantörsfakturor.
 • Bevaka kundfodringar så att de betalas i tid.
 • Sköta lönehantering och betala inkomstskatt, arbetsgivaravgifter, semesterutbetalningar, sjuklöner med mera.
 • Ta hand om rapportering för statistik till försäkringsbolag och myndigheter.
 • Skapa förenklade rutiner som underlättar ert eget företagande och verksamhet.
 • Införa smarta processer för er ekonomiska administration.
 • Anpassa kontoplan för att ge rätt beslutsunderlag
 • Bygga upp system för effektiv, intern kontroll för ert företag.
Redovisning stockholm

Extern redovisning

När ni anlitar oss, arbetar vi med problemlösning, svara på svåra frågor, göra avstämningar och ta fram rapporter och kvalitetssäkra er ekonomiska administration. Vi kan även skapa effektiva rutiner som sparar er dyrbara tid, då anpassar vi rutinerna så att de passar er verksamhet. Ibland kan det handla om att anpassa er kontoplan, använda rätt slags redovisningsprogram på nätet, införa ny struktur för er administration.
Välkomna att ta kontakt och berätta vad ni behöver hjälp med så vi kan berätta vad vi kan erbjuda.

Intresserad?

Skicka in ditt namn och telefonnummer så hör vi av oss och berättar mer om hur Metric Accounting kan hjälpa ditt företag.

Mer tjänster från Metric Accounting

En komplett redovisningbyrå
Din partner i företaget
Stor erfarenhet av alla marknadssystem
Engagemang inom och utanför Sverige
Redovisningsbyrå Stockholm

Välrenommerad bok-/redovisningsbyrå!
Startade för drygt 20 år sen
Hjälper idag drygt 300 företag
Läs mer om oss!
Om oss

Affärsrådgivning
Bollplank - hjälpsamma i flera moment
Omvärldsbevakning - Trender, Hot, Möjligheter
Affärsrådgivning